Stekleničke EQUA, serija Mismatch Collection
Oblikovalka: Maja Repotočnik

Stekleničke EQUA, serija Mismatch Collection

Oblikovalka: Maja Repotočnik

Mismatch Collection: Mismatch kolekcija je zasnovana za vsakogar, ki je v iskanju harmonije. Stekleničke so minimalistične oblike, imajo poseben enobarven grafičen potisk, prav to pa jih dela zelo edinstvene in elegantne. V kolikor radi sledite svojim lastnim pravilom ter obvladujete izzive na svoj način, potem je Mismatch steklenička vaša prava izbira. Prav vsem stekleničkam iz kolekcije MISMATCH pa lahko dodate osebno noto in pokrovčke vgravirate.

EQUA je slovenska blagovna znamka, ki proizvaja EQUA stekleničke. Le te so namenjene vsem, ki skrbijo za svoje zdravje in hidratacijo, ki je v poletnih mesecih še kako pomembna. Ime blagovne znamke je pravzaprav skupek dveh besed “eco” in “aqua”. Beseda “eco” opozarja na ekologijo, saj je glavni namen nuditi trajnostne izdelke in nadomestiti plastične stekleničke za enkratno uporabo. Beseda “aqua” v latinščini pomeni voda in z njo želijo poudariti uporabo izdelkov, ki se običajno uporabljajo za prenašanje vode.

Za blagovno znamko EQUA stojijo mladi ljudje, polni ustvarjalnega duha ter zavedanja kako pomembna je voda za naše zdravje. Stekleničke so narejene prav za vse vas – vas, ki cenite svoje telo, zdravje in vse, ki cenite naravo in njeno lepoto. Vsi izdelki so narejeni z ljubeznijo, veliko skrb pa posvečajo trajnostnemu razvoju in skrbijo za bogastvo narave.