LEIS, Gigodesign

Leis – izvirni kuhinjski set iz lesa
Ko sodoben dizajn sreča stoletno tradicijo

Leis je suha roba na sodoben način
Leis oživlja večstoletno slovensko tradicijo suhe robe, ki izvira na Dolenjskem, sredi enega najbolj gozdnatih področij v Evropi. Iz prepletanja sodobnega dizajna in dolgoletnih obrtniških spretnosti nastajajo privlačni, uporabniku prijazni in dovršeno oblikovani izdelki iz bukovega lesa izključno lokalnega izvora.

Uporabniku prijazne funkcije za prebrisane kuharje
Prvi izdelek tržne znamke Leis je set lesenih kuhinjskih pripomočkov – vilice, žlice in spatule. Vgrajen magnet omogoča enostavno shranjevanje, dvignjeni konci pa preprečujejo zamazanje pulta in omogočajo, da odloženo kuhalnico z lahkoto znova primemo v roke.

GIGODESIGNED™ označuje izdelke, ki po kriterijih kreativnih direktorjev studia Gigodesign predstavljajo presežke s trajno vrednostjo. Integracija oblikovanja v konceptualni fazi razvoja, izjemno usklajeno sodelovanje z naročnikom, doseganje jasno definiranih, visoko zastavljenih projektnih ciljev in dobra tehnična izvedba so pogoji za visoko diferencirane izdelke, izboljšano uporabniško izkušnjo, prehod v višji cenovni razred ali ustvarjanje tržnih niš oz. novih kategorij izdelkov. GIGODESIGNED™ so projekti, na katere smo posebej ponosni.