GOLDEN OLIVE OIL, Kristjan Podgornik

GOLDEN, Kristjan Podgornik

“GOLDEN OLIVE OIL je oljčno olje z zlatom, ki se je na najbolj priznanem tekmovanju in vodiču za oljčna olja Flos Olei 2015, kjer je  tekmovalo več kot 740 vrst in 500 proizvajalcev iz 48 držav, uvrstilo med top 20 najboljših oljčnih olj na svetu. Ker se morajo oljke, ki rastejo najbolj severno v Sredozemlju, tudi zaradi mraza najbolj truditi za rast in za razvoj svojih sadežev, in morajo dati torej res največ od sebe, je zagotovo, da imamo najbolj kvalitetno oljčno olje ravno v slovenski Istri. Prav tako je količina oljk majhna, zato je naše oljčno olje toliko bolj dragoceno.

Vsak, ki dobi GOLDEN.olive oil pa ne dobi samo vrhunskega oljčnega olja, temveč najboljše oljčno olje na svetu, z dodatkom zlata, umetinškim znakom in personalizirano kartico, ki je namenjena osebi, ki ga prejme. Olje in zlato pa sta predvsem tudi izjemno zdrava.”

GOLDEN  je bil ustvarjen za peščico izbranih.

“Najžlahtnejše produkte narave smo oplemenitili z drobnim 24-karatnim zlatom, da bi ustvarili ekskluzivno linijo izdelkov. Našim hedonističnim dušam, željnim neskončne sreče in zdrave lahkotnosti, zlato razkrije novo dimenzijo užitka.

Vsi izdelki GOLDEN so rojeni iz edinstvenega procesa, ki definira našo blagovno znamko in ustvarja resnično zlato izkušnjo za naše stranke. Naš elitni svetovni znan kurator najprej izbere le najboljše nagrajene naravne in organske izdelke in prav edinstvena vrhunska kvaliteta teh produktov nas je navdihnila, da kot bonus dodamo še 24 karatne zlate lističe.

V duhu umetniškega izražanja pa je vsaka embalaža Golden Product edinstveno umetniško delo s personalizirano kartico, ki našim strankam omogoča dodajanje osebnega imena, sporočila ali posvetila k izdelkom. Izdelani z ekskluzivnim izborom redke in vrhunske kakovosti, so zlati izdelki preprosto najboljši način, da se razvajate v zdravem luksuzu.”

Za blagovno znamko GOLDEN stoji Kristjan Podgornik, hedonist, ljubitelj umetnosti, dobre hrane in lepih stvari, s katero v svetu promovira vrhunske slovenske organske izdelke.