VELIKI LESENI DARILNI PAKET, Denis Sadiković s sodelavci,WOODING

VELIKI LESENI DARILNI PAKET, Denis Sadiković s sodelavci,WOODING

Veliki leseni darilni paket vključuje kakovostne izdelke, oplemenitene s skrbno izbranimi lesenimi vrstami, vmeščenimi v natančno izdelano leseno škatlo. Paket poleg lesene embalaže vključuje še leseno beležko, vizitkar, zaponko za denar ter prisrčnico.

Izdelovalci ponujajo različne variacije na darilni paket, možna je tako izbira velikosti paketa kot različne drevesne vrste. Izbirati je možno med malim, srednjim in velikim paketom, najmanjši vsebuje poleg škatle še 1 izdelek, srednji paket 2 izdelka in veliki paket 4 izdelke. Za ljubitelje temnejših drevesnih vrst sta na voljo ameriški oreh ter mahagonij, za ljubitelje svetlejšega lesa pa je na voljo hrast.

Kombinacija edinstvenih lesenih izdelkov je kot naročena za vse ljubitelje lepega ter idealno darilo za vse priložnosti. Temu primerno je na vse izdelke, tudi škatlo možno dodati ime novega lastnika izdelkov ali priljubljeno grafiko, od logotipa podjetja pa do raznih življenskih misli in sporočil. Vsak darilni paket je edinstven in narejen po želji naročnika, izjemna pozornost je posvečena vsem detajlom izdelave, kar izdelke dela posebne in imajo v očeh naročnika visoko vrednost.

opis blagovne znamke:

WOOD – ING (lesni – inženiring) – ime podjetja izhaja iz osnovnega materiala (lesa) ter iz inženirskega znanja, ki ga vključujejo v vse procese dela, od osnovne ideje pa do končnega izdelka.

“Smo visoko tehnološko podjetje z eko vizijo, izviramo iz narave in ustvarjamo izdelke iz obnovljvih virov. Za naše izdelke izbiramo najkvalitetnejši les, večinoma iz slovenskih gozdov, ki ga s srcem obdelamo in mu dodamo podpis po vaših merah in željah.

Ukvarjamo se tako z načrtovanjem, projektiranjem in svetovanjem, kot v naslednji fazi z izdelovanjem in sestavljanjem izdelka. Smo iskreni do materiala in želimo naravi vrniti vsaj delček tistega kar nam ponuja, vsi izdelki so ročno obdelani z zagotovljeno visoko kvaliteto. Izdelujemo vse od malih daril in modnih dodatkov pa vse do velikih projektov opreme stanovanja in izdelkov po meri naročnika.

V našem podjetju je moto kreativnost! Z inovatnivnimi pristopi in kreativnimi rešitvami želimo biti razvojno gonilo in podpora pri doseganju vaših ciljev”